Huis van Diensten

Daar zit je dan met de handen in je haar.

🍀 Ondernemer

🍀 gedreven

🍀 trots! tot nu……..


Je zit stuk, oververmoeid, depri. Jij wilt weer werkplezier terug!!


Wist je dat de meeste ondernemers, manager én leidinggevenden omkomen in hun werk? Dan heb je echt geen ruimte voor personeelszaken, geldkwesties of gedonder in de zaak. Toch? Wij helpen je daar waar nodig. Terug naar de lol in ondernemen en werkplezier!

Bel ons! tel: 0851306719

Hoe simpel kan het zijn?

 

 

lees verder op deze pagina >

- Uitgelicht -

vandaag

REDACTIE
Dineke Bazuin

info@huisvandiensten.nl

- Werkbeleving rubrieken -

- Advertorials -

De krant was vroeger een belangrijke informatiebron voor vraag en aanbod. Werkzoekende plaatsten een advertorial waarin zij hun diensten aanboden. Bedrijven/Particulieren deden hetzelfde door personeel te vragen. Reageren deed je toentertijd door een brief te sturen naar de redactie van de krant. Of door vermelding van het adres zodat je als werkzoekenden je daar kon melden. Hoeveel is er de loop der tijd al niet veranderd...... 

Bekijk de berichten >

- De Switch, waargebeurd! -

Vanuit het hart

"Jij hebt makkelijk praten"

In deze rubriek vind je verhalen van mensen die het hebben gedaan, de knoop hebben doorgehakt  en hun hart volgen. Het zal je verbazen, ze zijn heel herkenbaar, zoals jij en ik. En kunnen je verder helpen in je werkcarrière.  Ter inspiratie en leesplezier, geheel vrijblijvend ;-) Geniet van deze prachtige en soms ontroerende verhalen. 

Bekijk de berichten >

- Interviews -

Verhalen met inspiratie

"Ik heb het gedaan!"

Inspirerende interviews over werkgeluk. Interviews met alledaagse mensen voor wie hun werk hun passie is. Hoe fijn is het lezen hoe andere mensen dingen hebben ervaren en vervolgens die met ons willen delen. Vragen die bijvoorbeeld worden beantwoord zijn. Hoe is iemand hier toe gekomen? Wat is hun passie en drijfveer? Wat was hun eigen inspiratie? Dit en nog veel meer lees je in de interviews. 

Bekijk de berichten >

- Onbewust relaxen -

Op tijd relaxen!

"Ontspanning"

Relaxen, we hebben het allemaal nodig. Even kort of lang bijkomen van alle drukte, werk en/of privé. Je moment pakken is zeer belangrijk zodat je zowel werk als privé de energie kunt leveren die bij jou past. Maar je kunt ook 'onbewust' relaxen. Hoe je dat kunt doen? Verschillende mensen vertellen hoe zij dat doen. Lees snel verder voor inspiratie en wellicht herkenning. Uiteraard mag je ook altijd je eigen relax moment met ons delen!  

Bekijk de berichten >

- Serious business -

Regels op de arbeidsmarkt

"Serious Business"

Wie en wat bepalen de regels op het werk tot nu toe? En wat betekent dat eigenlijk voor jou? Zijn ze soms een belemmering geworden om je werk naar je zin uit te kunnen voeren? Of maken ze je werk juist plezieriger?  Hier vindt je artikelen over de ‘regel-kant van werken’. En welke invloed heeft dat op je werkbeleving? Met o.a. flexibele arbeidsmarkt, rechten en plichten, verzekeringen, enz.

Bekijk de berichten >

- Trendwatcher -

Ontwikkelingen in de arbeidmarkt

"Trendwatcher"

De vaste banen, herkenbare functies, pensioenvooruitzichten en uitkeringen. Het staat allemaal ter discussie momenteel en is aan verandering onderhevig. De tijden van vroeger zijn veranderd. Nu reageer je niet meer per brief op een sollicitatie maar dien je origineel te zijn. En dat is niet alleen van deze tijd maar van alle tijden. Ook de arbeidsmarkt kent trends. Trendwatcher volgt informeert en signaleert; lees en vindt er wat van. Reageren mag ook!

Bekijk de berichten >