Huis van Diensten

Daar zit je dan met de handen in je haar.

🍀 Ondernemer

🍀 gedreven

🍀 trots! tot nu……..


Je zit stuk, oververmoeid, depri. Jij wilt weer werkplezier terug!!


Wist je dat de meeste ondernemers, manager én leidinggevenden omkomen in hun werk? Dan heb je echt geen ruimte voor personeelszaken, geldkwesties of gedonder in de zaak. Toch? Wij helpen je daar waar nodig. Terug naar de lol in ondernemen en werkplezier!

Bel ons! tel: 0851306719

Hoe simpel kan het zijn?

 

 

lees verder op deze pagina >

- Uitgelicht -

vandaag 04 augustus 2020

REDACTIE
Dineke Bazuin

info@huisvandiensten.nl

“Niet te stoppen ontwikkelingen”

‘Niets is meer zeker, zeker niet in werk.’

 

De arbeidsmarkt verandert en zij verandert snel! Dat heeft grote gevolgen voor vraag en aanbod. We zijn beland in een nieuw arbeidsmarkt tijdperk ook wel ‘The second Machine Age genoemd. Geen betaald werk meer voor iedereen door robotisering en verdergaande automatisering. “Niets is meer zeker, zeker niet in werk.”

De vaste banen, herkenbare functies, pensioenvooruitzichten en uitkeringen; het staat allemaal ter discussie. De toekomst staat voor flexbanen, veranderingen in de pensioenleeftijd en uitkeringen. Deze onderwerpen staan continue ter discussie als het over rechten, plichten en termijnen gaat. We moeten zoveel veranderen in hoog tempo. Dat vraagt veel van de mentaliteit en flexibiliteit van mensen. Teveel items om zo even in één artikel te beschrijven.