Huis van Diensten

Daar zit je dan met de handen in je haar.

🍀 Ondernemer

🍀 gedreven

🍀 trots! tot nu……..


Je zit stuk, oververmoeid, depri. Jij wilt weer werkplezier terug!!


Wist je dat de meeste ondernemers, manager én leidinggevenden omkomen in hun werk? Dan heb je echt geen ruimte voor personeelszaken, geldkwesties of gedonder in de zaak. Toch? Wij helpen je daar waar nodig. Terug naar de lol in ondernemen en werkplezier!

Bel ons! tel: 0851306719

Hoe simpel kan het zijn?

 

 

lees verder op deze pagina >

- Uitgelicht -

vandaag

REDACTIE
Dineke Bazuin

info@huisvandiensten.nl

“Doen wat je WILT doen en toch niet doet…”

Wat als…

Velen (her)kennen dat gevoel wel. Het gevoel ‘dat je doet wat je doet’ maar eigenlijk wil je iets anders, maar wat… En als je het al weet, wat heb je daarvoor over ? Je bent niet echt ongelukkig, maar dat knagende gevoel en nieuwsgierigheid blijft. Wat als….? Wat als je ooit toch voor dat andere had gekozen, wat als er ineens geen financiële of sociale druk meer bestaat om te werken, wat als ….

 

Zou je dan je hart volgen en doen wat je stiekem al jarenlang wou doen. Of gewoon kiezen voor een ander (werk) leven? Sommige mensen blijven niet meer denken aan ‘als‘. Zij stappen uit die gedachten stroom van vraagtekens en maken de stap naar het vrije (werk)leven. Ze combineren ‘werken voor je geld’ met ‘vrije tijdsbesteding’. ‘Inkomen met passie’, werken met plezier met plezierig buffelen, doen wat je graag doet en ervan kunnen leven. Zij kiezen voor hun impulsen en zoeken naar een voller en gelukkiger leven. Het is soms een strijd, want het gaat niet altijd van een leien dakje. Maar de reden dat knopen worden doorgehakt, risico’s bewust worden genomen, zegt al genoeg over de emotionele beweegredenen, vaak tegen de gevestigde orde in. Zijn het tegendraadse mensen?, bijzondere karakters?, hebben ze nooit ‘maatschappelijk gepast?’.

🍀 Je hart volgen, simpel toch?