Huis van Diensten

Daar zit je dan met de handen in je haar.

🍀 Ondernemer

🍀 gedreven

🍀 trots! tot nu……..


Je zit stuk, oververmoeid, depri. Jij wilt weer werkplezier terug!!


Wist je dat de meeste ondernemers, manager én leidinggevenden omkomen in hun werk? Dan heb je echt geen ruimte voor personeelszaken, geldkwesties of gedonder in de zaak. Toch? Wij helpen je daar waar nodig. Terug naar de lol in ondernemen en werkplezier!

Bel ons! tel: 0851306719

Hoe simpel kan het zijn?

 

 

lees verder op deze pagina >

- Uitgelicht -

vandaag

REDACTIE
Dineke Bazuin

info@huisvandiensten.nl

Succes verdien je

“Edwin Boomstra, de ondernemerscoach”

Al heel wat jaren is Edwin actief met het ondersteunen, coachen en begeleiden van ondernemers. Startende ondernemers wel te verstaan. Ik ken hem nu enige jaren en wat me opvalt is zijn persoonlijke betrokkenheid bij de starter. En aangezien dit een interview is met een ondernemerscoach wil ik graag weten wat hem zo raakt in die starter. Waarom hij dit is gaan doen, terwijl hij (samen met zijn vrouw een accountantsbureau runt)  in een andere branche succesvol is.

 

Edwin: “Ik weet wat het is als je een plan in je hoofd hebt en je er zo in gelooft dat je er veel voor wilt doen om het te laten slagen. Ik heb het zelf ervaren. Na jaren gewerkt te hebben aan een andere (bestaande) onderneming (SAB-accountants) ben ik met een concept begonnen. Ik ben in Assen gaan zitten zonder één klant. Dat is nu 6 jaar geleden. Via de Drentse Zaak, waar ik ben begonnen, mijn opgebouwde netwerk en door mond op mond reclame heb ik de zaak opgebouwd tot wat het nu is. En ik groei nog steeds. Geloof in jezelf en in je plan en doorzettingsvermogen zijn de drie voorwaarden om te slagen.”


Ondertussen bellen er mensen die hem even willen spreken. Afvinken van iets, zijn mening horen. Het lijkt alsof hij ‘altijd’ bereikbaar is?  Edwin: “Nee, dat niet meer. Het zit wel in mijn DNA, bereikbaar zijn voor de klant, maar om mijn privézaken voldoende aandacht te geven moest ik (van mijn vrouw) af en toe de telefoon off line leggen. Hoewel mijn gezinsleven altijd bovenaan staat  is de begeleiding van ondernemers iets dat ik erg graag doe. Het begeleiden van startende ondernemers geeft mij ook altijd weer nieuwe inzichten. Iedere ondernemer werkt anders, heeft dus ook andere ondersteuning nodig van mij.  Stiekem is het een beetje een hobby en daar heb ik mijn werk van gemaakt.” Hoe staat het met je werkgeluk, Edwin?  Edwin: “Die is bij mij groot. Maar als ik dat niet voel, en dat gebeurt wel eens, dat het inzakt, moet ik altijd weer even ten raden gaan bij mezelf. Dan maak ik me weer te druk om randvoorwaarden. Zaken die er niet echt toe doen. Het lijkt wel eens een valkuil waar ik dan weer intrap. Kwestie van bewust van worden en even maatregelen nemen.” Wat voor een maatregelen neem je dan zoal? Edwin: “Afstand nemen en bedenken wat me dwars zit. Vaak is het zorgen maken om iets waar ik weinig grip op heb. Als ik er dan niets aan doe dan krijgt het vat op me en wordt het bepalend. Dan word ik ook wel eens teruggefloten door mijn vrouw (red: Petra Boomstra). Ik ben soms een erg drukke man, hahaha.”