Huis van Diensten

Daar zit je dan met de handen in je haar.

🍀 Ondernemer

🍀 gedreven

🍀 trots! tot nu……..


Je zit stuk, oververmoeid, depri. Jij wilt weer werkplezier terug!!


Wist je dat de meeste ondernemers, manager én leidinggevenden omkomen in hun werk? Dan heb je echt geen ruimte voor personeelszaken, geldkwesties of gedonder in de zaak. Toch? Wij helpen je daar waar nodig. Terug naar de lol in ondernemen en werkplezier!

Bel ons! tel: 0851306719

Hoe simpel kan het zijn?

 

 

lees verder op deze pagina >

- Uitgelicht -

vandaag 04 augustus 2020

REDACTIE
Dineke Bazuin

info@huisvandiensten.nl

Geluk en Werk = Noodzakelijke Combi?

“Andere tijden, andere inzichten”

Werkgeluk en Invloed. Ieder tijdperk kent zijn eigen sferen, normen en waarden, regels en uitvoering. Eerst was het de akkerbouw die de toon zette gevolgd door het ambacht, vervolgens speelt de industrie de hoofdrol, die weer wordt vervangen door robotisering. En alle tijdperken vragen weer andere inzet van de mensen, zeker als het over werken gaat. Naast de veranderingen van productie komen we ook meer in een andere werkbeleving terecht. We verwachten andere dingen naast een salaris. We zijn meer gericht op onszelf we zoeken meer naar…. GELUK in werk.

In de huidige tijd zijn er verschuivingen op het vlak van werkbeleving sterk onder de aandacht. Jaren geleden werd er behoorlijk lacherig gedaan over meditatie, jezelf zoeken, passie en geluk willen in het werk. Deze onderwerpen werden vaak weggehoond en op de plank gelegd van zweverig en mistige onderwerpen. Dat beeld is langzamerhand bijgesteld. In plaats van zoeken naar Geluk wordt het meer een recht. Als we ons niet gelukkig voelen in het werk, is het risico ziek te worden significant groeiende en dat kost geld. En wie laat dat toe? Investeren in de mensen wordt noodzaak. De geluksfactor moet omhoog!

Werken Hoeft Niet Leuk Te Zijn

Er is nog veel te onderzoeken, naar die geluksfactor in werk. Werken hoeft niet leuk te zijn volgens onze calvinistische maatschappij. En toch, noem eens iemand die echt goed presteert, sociaal is, zichzelf graag ontwikkelt en ongelukkig is…….ken jij zo iemand? Ik niet. Echt goed presteren en excelleren doe je pas als je je goed voelt en gelukkig bent in dat wat je doet.